GEDI Avisering

GEDI AVISERING

I vissa lägen, kanske i starten, kan det vara bra att få en intern avisering när fakturor skickas till kunderna. Denna kan exempelvis skickas till ekonomi eller försäljningsavdelningen. Det finns också en inställning för avisering om det skulle upptäckas ett fel vid utskick av fakturor. Detta skickas då till angiven användare för att göra kontroll på det som gått fel. Det finns också en avisering som meddelar om jobbkön har stoppats och som skickas från Golden EDIs Cloud Service.