Automatisk Jobbkö

Automatisk jobbkö

Under dessa steg konfigurerar vi automatisk bearbetning av "GEDI Meddelandekö" med hjälp av Jobbkön i NAV. Det innebär att fakturor automatiskt skickas ut under ett bestämt intervall så att du inte behöver göra någonting.

1. Sök efter sidan "Jobbkötransaktioner" och öppna den.

2. Lägg till följande jobbkö och ställ den till aktiv.

3. Det ska se ut så här när du stänger kortet. Det betyder att jobbkön nu är aktiv och den kommer att behandla "GEDI Meddelandekö" var femte minut mellan 8:00 och 20:00.

4. Nu kan du gå vidare och skapa fler fakturor som automatiskt skickas ut till respektive kund. Kom bara ihåg att lägga “PDFCUST” som GEDI Profil för alla kunder du vill aktivera fakturaflöde ut PDF.

Den här guiden hjälper till att installera ett litet och enkelt flöde med Golden EDI. Det berör bara en liten del av det som är möjligt och mer avancerade ämnen som inkommande beställningar, fakturor, standardformat, anpassade format, validering och mer omfattas inte här. Om du vill diskutera en mer avancerad inställning är du varmt välkommen att kontakta oss på sales@goldenedi.com och vi hjälper dig med att lösa dina EDI-behov.

Nu har du en komplett och helt fungerande GOLDEN EDI SETUP

pageGolden EDI PDF Guide för BC Svenska