Steg 1

1. Först måste du se till att du kan installera Golden EDI i tilläggshanteraren innan du fortsätter med följande steg. Detta hjälper dig att gå från ingenting till en basic, enkel installation med Golden EDI. För mer avancerade inställningar och demo kan du kontakta oss och vi hjälper gärna till.

2. Ställ in ditt rollcenter till "Försäljningsorderhandläggare". Så att du får rätt privilegier att köra initialiseringen av Golden EDI.

5. Fyll i e-postkonto och smtpserverinformationen och klicka sedan på nästa när du är klar.

6. Klicka på “Slutför” för att slutföra konfigurationen av e-postkommunikation. Om du behöver verifiera dina inställningar kan du klicka på “Skicka test-e-post” och kontrollera om det fungerar. Om inte kan du gå tillbaka och kontrollera de angivna uppgifterna.

7. Nu kan du klicka på “Sätt upp Golden EDI” för att börja skapa Golden EDI för ett grundläggande utgående fakturaflöde via PDF.

8. Acceptera användningsperioden och sekretesspolicy genom att markera ruran och klicka på nästa. Du hittar både integritetspolicy och användarvillkor på vår hemsida, https://goldenedi.com.

9. Vänta tills applikationen laddas och bygger några standarddata. Det tar inte lång tid och när du är klar kan du trycka på "nästa" för att fortsätta.

10. På denna sida kan du valfritt konfigurera utgående fakturering för önskade kunder genom att fylla i kundnumret och det e-postmeddelande de vill få sina fakturor till. För demo ändamål föreslår jag att du fyller i en kund här så att du kan använda den längre ner i det här dokumentet. När du är klar klickar du på “nästa” för att fortsätta.

11. Fyll i den e-postadress som ska användas som "Från adress" i skickade e-postmeddelanden.

12. Inställningen är nu klar så att du kan klicka på "Klar". Vi kan nu börja testa en liten del av Golden EDI med de kunder du skrev i tidigare steg.