Golden EDI Presentation av fakturaflöde

SUMMERING

Denna dokumentation innehåller en handledning till presentation av fakturaflöde till CrediFlow eller InExchange

Uppsättning och initiering är gjord före presentationen och tas som en del i att förklara funktionen.

FAKTURAFLÖDE

Med Golden EDI får man en flexibel lösning för att hantera utgående fakturor via någon av de ovan operatörerna. När fakturor hanteras via en VAN så får man möjlighet till PDF-faktura, EDI-faktura och pappersfaktura, var och en för sig eller alla tillsammans i en optimeringstjänst.

MER EDI

Som en möjlighet kan även Golden EDI hantera ett större och mer komplext EDI-behov där man även hanterar inkommande behov men denna möjlighet presenteras inte i detta dokument.