Golden EDI PDF Guide för BC Svenska

Installation och konfigureringsanvisning för fakturaflöde ut med PDF genom Golden EDI

Detta dokument lär dig hur du initierar, installerar och använder Golden EDI. I slutet av dokumentet får du en liten demo som beskriver ett gemensamt flöde av att skicka ut fakturor med Golden EDI. Om det finns något i det här dokumentet som du inte förstår eller om det finns några problem kan du kontakta oss och vi hjälper dig med installationen.